Vårt Sortiment
Vi älskar att baka! Därför består nästan halva vårt sortiment av olika sorters nybakade bullar, kakor och bröd.
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Vi älskar att baka! Därför består nästan halva vårt sortiment av olika sorters nybakade bullar, kakor och bröd.
– Vetedeg, smörfyllning och penslad med sockerglasyr
– Vetedeg, smörfyllning, kardemumma och pärlsocker
– Vetedeg, smörfyllning, farinsocker, kardemumma och pärlsocker
– Vetedeg, smör, mandelmassa, hackad mandel, penslad med smör och doppad i socker
– Vetedeg, smör, kanel och pärlsocker
– Vetedeg, äppelmos och pärlsocker
– Vetedeg, blåbärssylt och florsocker
– Vetedeg, vaniljkräm, penslad med smör och doppad i socker
– Enbart vetedeg
– Vaniljkräm, pärlsocker och florsocker
– Mandelmassa, mandelspån och pärlsocker
– Smördeg, äppelsylt, penslad med smör och doppad i kanelsocker
– Vetedeg, smör, kanel, kardemumma, vaniljkräm, mandelspån och pärlsocker
– Mördegskal, mazarinmassa samt valnötter.
– Mördegskal, mazarinmassa samt lemoncurd, pudrad med florsocker.
– Mördegskal, mazarinmassa samt rabarbersylt, pudrad med florsocker.
– Smördegskal, mazarinmassa, vaniljkräm, hallonsylt samt glasyr.
– Smördegskal, mazarinmassa, vaniljkräm, pudrad med florsocker.
– Saftig kokostopp, doppad i choklad.
– Saftig mazarinkaka, toppad med hasselnötskräm.
– Mandelbotten, chokladsmörkräm, doppad i choklad.
– Mazarinmassa med pistage
– Mazarinmassa med mjölkfritt margarin med smak av citron, doppad i choklad
– Havregryn, smör, lite kakao, rullad i kokos
– Havregryn, smör, kakao, rullad i kokos
– Ljus fralla toppad med vallmofrö
– Ljus fralla toppad med mjöl
– Ljus fralla toppad med ost
– Ljus fralla toppad med sesamfrö
– Mörkt bröd toppad med solrosfrö, linfrö och rågflingor
– Majsbröd toppad med majsgrits
– Ljus surdegsfralla
– Vår egna ljusa vetesurdeg
– Vetesurdeg, pumpakärnor och puffad dinkel
– Vetesurdeg, kaffe, solrosfrön
– Vetesurdeg, olivolja och Kalamataoliver
– Vetesurdeg, valnötter
– Vetesurdeg, rågmjöl, sirap, malt
– Vetesurdeg, anis, pommerans och rågsikt
– Vanlig ljus formfranska
– Sirap, rågsikt, mjölk, smör och vetemjöl
– Osötat rågbröd med solrosfrön och linfrön
– Vår variant av kavring
– Honung, linfrön, pumpafrön,
– Vetesurdeg, ost, toppad med ost och flingsalt
– Vetesurdeg, rågmjöl, hasselnötter, russin, linfrö
– Vetesurdeg
– Hemmagjord räkröra med rödlök, majonnäs, pepparrot, dill, citron och räkor
– Gräslöksmajonnäs, ägg och ansjovis
– Både hemmagjord rödbetssallad och köttbullar
– Klassisk tårtbotten, vaniljkräm, grädde, grön marsipanklädsel samt ros.
– Klassisk tårtbotten, vaniljkräm, grädde, rostade mandelflarn, toppat med närproducerade hallon och blåbär samt gelé.
– Klassisk tårtbotten, hallonsylt, vaniljkräm, grädde, rostade mandelflarn, toppat med närproducerade hallon från Heda samt gelé.
– Klassisk tårtbotten, blåbärssylt, grädde, toppat med ekologiska blåbär samt gelé.
– Klassisk tårtbotten, ananassylt, grädde, rostade mandelflarn, toppat med citrongelé.
– Klassisk tårtbotten, päronsylt, grädde, rostade mandelflarn, toppat med päronskivor och gelé.
– Klassisk tårtbotten, hallonsylt eller blåbärssylt, grädde, toppat med hallon eller blåbär samt florsocker. (Mellan juni-augusti har vi jordgubbstårtor)
– Botten av nötmaräng, vaniljkräm, grädde, toppat med chokladflarn och kakao
– Wienerbröd, vaniljkräm, sylt, grädde, toppad med bär.
– Wienerdeg, mandelmassa, vaniljkräm, grädde och florsocker.
– Hasselnötsmaräng, vaniljkräm, grädde toppad med kakao och florsocker.
– Kladdig chokladbotten, vaniljkräm, grädde, toppad med bär och florsocker.
– Mördeg, vaniljkräm, grädde, toppad med bär och gelé.