Vårt Sortiment
Vi älskar att baka! Därför består nästan halva vårt sortiment av olika sorters nybakade bullar, kakor och bröd.
Bakverk
Bullar
Kola
– Vetedeg, smörfyllning och penslad med sockerglasyr
Kardemumma
– Vetedeg, smörfyllning, kardemumma och pärlsocker
Farin
– Vetedeg, smörfyllning, farinsocker, kardemumma och pärlsocker
Mandel
– Vetedeg, smör, mandelmassa, hackad mandel, penslad med smör och doppad i socker
Kanel
– Vetedeg, smör, kanel och pärlsocker
Äppelgiffel
– Vetedeg, äppelmos och pärlsocker
Blåbärsgiffel
– Vetedeg, blåbärssylt och florsocker
Vaniljbulle
– Vetedeg, vaniljkräm, penslad med smör och doppad i socker
Vetekringla
– Enbart vetedeg
Wiener-åtta
– Vaniljkräm, pärlsocker och florsocker
Wienerkam
– Mandelmassa, mandelspån och pärlsocker
ÄppelmuMs
– Smördeg, äppelsylt, penslad med smör och doppad i kanelsocker
Vetekrans
– Vetedeg, smör, kanel, kardemumma, vaniljkräm, mandelspån och pärlsocker
Kakor
Valnötsmazarin
– Mördegskal, mazarinmassa samt valnötter.
Citronmazarin
– Mördegskal, mazarinmassa samt lemoncurd, pudrad med florsocker.
Rabarbermazarin
– Mördegskal, mazarinmassa samt rabarbersylt, pudrad med florsocker.
Katalan
– Smördegskal, mazarinmassa, vaniljkräm, hallonsylt samt glasyr.
Vaniljdröm
– Smördegskal, mazarinmassa, vaniljkräm, pudrad med florsocker.
Kokostopp
– Saftig kokostopp, doppad i choklad.
Noisettemazarin
– Saftig mazarinkaka, toppad med hasselnötskräm.
Biskvi
– Mandelbotten, chokladsmörkräm, doppad i choklad.
Pistagemazarin
– Mazarinmassa med pistage
Solnedgång
– Mazarinmassa med mjölkfritt margarin med smak av citron, doppad i choklad
Havreboll
– Havregryn, smör, lite kakao, rullad i kokos
Chokladboll
– Havregryn, smör, kakao, rullad i kokos
Bröd
Frallor
Vallmo
– Ljus fralla toppad med vallmofrö
Källar
– Ljus fralla toppad med mjöl
Ost
– Ljus fralla toppad med ost
Sesam
– Ljus fralla toppad med sesamfrö
Råg
– Mörkt bröd toppad med solrosfrö, linfrö och rågflingor
Majs
– Majsbröd toppad med majsgrits
Surdeg
– Ljus surdegsfralla
Limpor
Surdeg
– Vår egna ljusa vetesurdeg
Dinkel
– Vetesurdeg, pumpakärnor och puffad dinkel
Kaffe
– Vetesurdeg, kaffe, solrosfrön
Oliv
– Vetesurdeg, olivolja och Kalamataoliver
Valnöt
– Vetesurdeg, valnötter
Råg
– Vetesurdeg, rågmjöl, sirap, malt
Special
– Vetesurdeg, anis, pommerans och rågsikt
Bergis
– Vanlig ljus formfranska
Hålkaka
– Sirap, rågsikt, mjölk, smör och vetemjöl
Dansk råg
– Osötat rågbröd med solrosfrön och linfrön
Grova
– Vår variant av kavring
Frö
– Honung, linfrön, pumpafrön,
Ostbaguette
– Vetesurdeg, ost, toppad med ost och flingsalt
Nötbaguette
– Vetesurdeg, rågmjöl, hasselnötter, russin, linfrö
Surdegsbaguette
– Vetesurdeg
Smörgåsar
Räksmörgås ( finns på tekaka och danskt rågbröd )
– Hemmagjord räkröra med rödlök, majonnäs, pepparrot, dill, citron och räkor
Ägg & ansjovissmörgås ( på danskt rågbröd )
– Gräslöksmajonnäs, ägg och ansjovis
Köttbullesmörgås ( finns på tekaka och danskt rågbröd )
– Både hemmagjord rödbetssallad och köttbullar
Hummus med soltorkade tomater
Brie, valnötter & honung
Brie & salami
Rostbiff, rostad lök & senapskräm
Lax & pepparrotskräm
Ost & skinkfralla
Ostfralla
Skinkfralla
Leverpastejsfralla
Salamifralla
Väderstadknäcke
Återförsäljare av vårt knäcke
Tårtor och bakelser
Tårtor
Prinsess
– Klassisk tårtbotten, vaniljkräm, grädde, grön marsipanklädsel samt ros.
Frukt
– Klassisk tårtbotten, vaniljkräm, grädde, rostade mandelflarn, toppat med närproducerade hallon och blåbär samt gelé.
Hallon
– Klassisk tårtbotten, hallonsylt, vaniljkräm, grädde, rostade mandelflarn, toppat med närproducerade hallon från Heda samt gelé.
Blåbär
– Klassisk tårtbotten, blåbärssylt, grädde, toppat med ekologiska blåbär samt gelé.
Citron
– Klassisk tårtbotten, ananassylt, grädde, rostade mandelflarn, toppat med citrongelé.
Päron
– Klassisk tårtbotten, päronsylt, grädde, rostade mandelflarn, toppat med päronskivor och gelé.
Gräddtårta
– Klassisk tårtbotten, hallonsylt eller blåbärssylt, grädde, toppat med hallon eller blåbär samt florsocker. (Mellan juni-augusti har vi jordgubbstårtor)
Swartzwald
– Botten av nötmaräng, vaniljkräm, grädde, toppat med chokladflarn och kakao
Bakelser
Karl Henrik
– Wienerbröd, vaniljkräm, sylt, grädde, toppad med bär.
Wienersnibb
– Wienerdeg, mandelmassa, vaniljkräm, grädde och florsocker.
Swartzwald
– Hasselnötsmaräng, vaniljkräm, grädde toppad med kakao och florsocker.
Chokladbakelse
– Kladdig chokladbotten, vaniljkräm, grädde, toppad med bär och florsocker.
Tartelette
– Mördeg, vaniljkräm, grädde, toppad med bär och gelé.